Om mig

Läs gärna den här artikeln om mig och mina tankar om massage. Artikel om mig.

Jag är en tjej som alltid har utövat någon form av fysisk aktivitet. Idrott och då massör-massage-staffanstorpframför allt bollsporter har alltid varit ett mycket stort intresse för mig. Jag har gått på gymnastik, friidrott, spelat tennis, fotboll, bordtennis, badminton, basket, innebandy och golf. Löpning har det också blivit en hel del av genom åren.

Mitt intresse för massage startades redan 1989 när jag läste till Idrottsledare på Katrinebergs Folkhögskola. Vi läste grundläggande massage/idrottsmassage, fysiologi, anatomi, mental träning, kost, ledarskap, idrott & motion.

Jag har under alla dessa år försökt hålla massagen vid liv genom att massera familjen, vänner och arbetskamrater.

2011 köpte jag mig en massagebänk och då kändes det som att jag kom ett steg närmare där jag är i idag.

2012 i augusti bestämde jag mig äntligen att jag skulle läsa till Diplomerad Massör på Hälsoteket i Malmö på helgerna. Utbildningen var det bästa jag har gjort på länge. Kursinnehållet är riktigt bra, men det var de fantastiska lärarna och klasskamraterna som verkligen förgyllde tillvaron varannan helg. Det var intensiva 3,5 månader med både teori och praktik.Jag fick mycket energi av kursen men det var tidvis tufft då jag även jobbade heltid med ekonomi på Sony Mobile Communications AB i Lund.

2013-2015 har jag jobbat med massage minst en kväll i veckan och ute på företag en dag i månaden.

Fr o m januari 2016 började jag jobba med massage på heltid!

Juni 2019 flyttade jag till en egen lokal på Storgatan 9, en trappa ner mellan Dahls Optik & Handelsbanken i Staffanstorp. Det är en mysig lokal på 120 kvm. Nu jobbar jag med massage, coaching, föreläsningar & uthyrning av ett mötesrum. Jag fortsätter med mina avslappnande barnkalas med bl a ansiktskur tillsammans med Linda, Erica & Matilda. Vi utökar 2020 med smink- & håruppsättningskalas.